Taktält

Hem » Taktält

Intresset för taktält har ökat kraftigt de senaste åren och vi är nu glada att kunna erbjuda även taktält till uthyrning. Taktält är ett smidigt alternativ för dig som vill få en bekvämare campingupplevelse än med ett ordinarie tält och samtidigt inte vill köpa eller hyra en husbil eller husvagn.

Vi erbjuder ett brett & bra utbud av taktält till uthyrning.

Just nu kan ni bl.a hyra Gocamp Roof Top Tent 2,0 och Wera Adventure Roof Top Tent 180.

Vår taktältsuthyrning är öppen året runt.

Varmt välkomna att kontakta oss på 0320-70700 eller via epost info@hyrhusvagnar.se

Wera Adventure Roof Top Tent

Nu kan du förvandla din vanliga bil till en husbil. Med Wera Adventure Roof Top Tent bor du praktiskt ovanför bilens tak. Du slipper mark- fukt, kottar och stenar i ryggen och småkryp som vill dela sovsäck med dig. Wera Roof Top Tent är det perfekta valet för dig som gillar äventyr, natur, jakt och fiske.

Taktältet fäster du enkelt på bilens takräcke, (ingår ej), och är med sin låga vikt anpassat för att användas på de allra flesta bilar. Tältet fälls upp på bara några minuter med enkla handgrepp.

Enkel konstruktion

Överdrag av kraftig vattentät PVC. Öppningar med myggnät och klaffar finns i samtliga riktningar. Invändigt är det stora fickor för förvaring. Rejäla utsprång på takduken skyddar tältet från såväl sol som regn. Stege och kraftig bäddmadrass ingår.

Fakta om Wera Adventure Roof Top Tent 180

  • Monteras på bilens takräcke.
  • Uthyres med stege madrass och överdrag.
  • Vikt: ca 57 kg
  • Storlek monterat: 240 x 180 x 130 cm
  • Längd, bredd och höjd omonterat tält: 124 x 188 x 29 cm.
Ingen bokning