Hyresvillkor

Hem » Hyresvillkor

Regler och hyresvillkor

 

Hyrestagaren ansvarar för att husvagnen används med varsamhet, och är i egenskap av vagnens brukare skyldig att ersätta uthyraren för skador som uppstår under hyresperioden, bortsett från normalt slitage.

Vid hyra av de nya Hobby-vagnarna krävs både körkort, pass och betalkort som legitimation. Observera att ingen utav de nya Hobby-vagnarna lämnas ut om inte samtliga tre legitimationer visas upp och överensstämmer. Tyvärr så är detta ett måste för att undvika bedragare.

Husvagnen ska återlämnas i det skick den hämtades i, såvida inte tillvalen slutstädning, utvändig tvätt eller latrintömning valts till. För ej tillfredställande tvätt eller latrintömning tillkommer 1200 SEK/vardera.
För ej tillfredställande städning tillkommer 1500 SEK.

Rökning är förbjuden i alla vagnar och även i förtälten. Överträdelse beivras med 30 000 SEK.
Husdjur är tillåtet vid överenskommelse mot debitering. Överträdelse beivras med 10 000 SEK.

Om- & Avbokningskydd
För att kunna om- eller avboka krävs att man väljer till om- & avbokningsskydd i samband med att man bokar. Har man valt till det så om- eller avbokar vi enligt de villkoren som framgår under fliken utrustning på vår hemsida. Har man inte valt till det så kan man inte omboka eller få pengar tillbaka vid en avbokning.

Ingen bokning